SON DAKİKA



Haber > Spor > Pereira kararsız

Pereira kararsız

07 Mart 2016 Pazartesi - 15:50




Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, Braga maçında sağbekte Gökhan Gönül’e mi yoksa Şener Özbayraklı’ya mı şans verecek.





UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçında 10 Mart Perşembe günü Braga ile Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak Fenerbahçe'de sağ bek belirsizliği yaşanıyor. Teknik direktör Vitor Pereira'nın elinde iki formda sağ bek, Gökhan Gönül ve Şener Özbayraklı bulunuyor. Ligde oynanan Kasımpaşa maçında sol kaburgasında kırık oluşan Gökhan Gönül o maçın ardından sakatlığına rağmen Bursaspor, Beşiktaş ve Lokomotiv Moskova ile oynanan iki maçta takımını yalnız bırakmadı.

Belirsizliği yaratan ise Şener Özbayraklı'nın Akhisar Belediyespor karşısındaki formu oldu. Gökhan’ın oynadığı maçlarda yedek beklemesine rağmen bu süreçte kendini hazır tutan Şener, kupadaki Amed maçı ve özellikle Akhisar deplasmanında gösterdiği performansla alkış aldı. Portekizli teknik adam Braga maçına kadar iki oyuncunun hem form durumlarını takip edecek, hem de Gökhan Gönül'ün sağlık durumunu inceleyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap