SON DAKİKA



Haber > Spor > Pereira kadroyu bozmayacak

Pereira kadroyu bozmayacak

27 Ekim 2015 Salı - 11:59




Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımın son iki maçtaki performansından memnun kaldı, sistemi bozmama kararı aldı.





Kadro ile ilgili kararını verdi... 3,5 aydır arayış içinde olan Fenerbahçe’nin hocası, sakatlıkların da sona ermesiyle ideal oyun kurgusu ve kadroyu kafasında oturttu. Ajax ve Galatasaray önündeki futbola tam not veren Portekizli çalıştırıcı, Souza- Mehmet Topal ikilisini bozmayacak, tek forvet Van Persie ile yoluna devam edecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, takımının yol haritasını belirledi. Portekizli hoca, Ajax ve Galatasaray maçlarındaki 4-2-3-1 sistemi ve derbi 11’i ile yola devam edecek. 

Portekizli hoca başlangıçta çift forvetle takımı sahaya sürmenin planlarını yapsa da bu denemelerden istenen sonuç alınamadı. Bu sebeple Fenerbahçe’ye eldeki kadro da gözönüne alındığında en uygun sistemin bu olduğuna karar verildi. Pereira eleştirilse de iki ön libero Josef de Souza ve Mehmet Topal’ı birlikte oynatmayı sürdürecek. Bu iki oyuncunun savunma ve hücum hattı arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini düşünen Portekizli hoca, savunmanın önündeki ikiliyi bozmayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap