SON DAKİKA



Haber > Spor > Pazarspor Havalarda

Pazarspor Havalarda

11 Eylül 2012 Salı - 22:41




Pazarspor Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar Hedeflerinin şampiyonluk mücadelesi içersinde olan takımlar arasında yer almak olduğunu vurguladı.





YERİNDE TRANSFERLER Anadolu Üsküdarspor’u devirerek sezona mutlu giriş yapan Pazarspor’da keyifler yerinde. Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar stresli bir müsabaka oynadıklarını ancak futbolcularının görevlerini eksiksiz yerine getirerek güzel bir galibiyete imza attıklarını belirtti. Yapılan takviyelerinde doğru ve yerinde olduğunu belirten Pınar, “İlk maçlar olmasına rağmen transferlerimizin isabetli olduğu gözüküyor” diye konuştu. HEDEF BELLİ Hedeflerinin şampiyonluk mücadelesi içersinde olan takımlar arasında yer almak olduğunu vurgulayan Pınar, “Tabii ki bu yarışın sonunda büyük bir özlemle beklediğimiz 2. Lig hayalimizi gerçeğe dönüştürmek. Yönetim teknik kadro, futbolcular bu uğurda herkes elinden geleni yapacaklardır” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap