SON DAKİKA



Haber > Spor > Paul Pierce bırakıyor

Paul Pierce bırakıyor

26 Eylül 2016 Pazartesi - 18:41




Boston Celtics'in efsane oyuncusu Paul Pierce, sezon sonu basketbolu bırakacağını açıkladı.





Geçtiğimiz günlerde efsanevi pivot Kevin Garnett, basketbolu bıraktığını açıklamıştı. Garnett'in bu kararını ardından bir dönem Boston Celtic'te beraber forma giydiği ve yeşil-beyazlıların efsanevi oyuncu Paul Pierce da sezon sonu basketbolu bırakacağını açıkladı.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Clippers'ta oynayan Paul Pierce, bu sene kariyerinin 19. yılını tamamladıktan sonra emekli olacağını açıkladı.

Pierce, "theplayerstribune.com" adlı internet sitesinden yaptığı açıklamada, ekim sonunda başlayacak olan NBA sezonunun tamamlanmasının ardından basketbola veda edeceğini duyurdu.

"İYİ BİR FIRSATA SAHİBİM"

Kariyerini, doğup büyüdüğü Kaliforniya eyaletinin takımlarından biri olan Clippers'ta noktalayacağını belirten Pierce, "Harika bir takımda iyi bir fırsata sahip olduğumu düşünüyorum. Şampiyonluk kazanmak için açız." ifadelerini kullanarak, son sezonunda tekrar NBA şampiyonluğunu elde etmek istediğinin sinyalini verdi.


TEK NBA ŞAMPİYONLUĞU YAŞADI

Boston Celtics takımında 15 yıl oynayan, 2008'de tek NBA şampiyonluğunu yaşayan ve NBA Finalleri'nin "En Değerli Oyuncu" ödülüne layık görülen Pierce, "18 yıllık NBA kariyerimin ardından, her gittiğim şehirde bu sene son kez oynayacağıma inanmak zor. Bu yüzden, her antrenmanı, otobüs yolculuğunu, takımla akşam yemeğini ve sahaya çıkmayı özleyeceğim. Nihai hedefimize ulaşana kadar görevimi yapmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap