SON DAKİKA



Haber > Spor > Patryk'ten yeni yıl armağanı...

Patryk'ten yeni yıl armağanı...

27 Aralık 2015 Pazar - 10:43








Süper Lig’in 17. haftası ve 2015 yılının son karşılaşmasına çıkan Yeşil-Mavililer, 21 puanla 10. sırada girdikleri haftaya; 4. sırada yer alan, ligin güçlü ve en az gol yiyen ekiplerinden Başakşehir’i ağırladı. Rizespor bu karşılaşmaya Kweuke, Eren ve Orhan gibi as oyuncularından yoksun çıktı. Rizespor maça hızlı başladı. İlk 40 saniye içinde İsmail’in soldan ortaladığı topa Deniz kafayı vurdu, top direkten döndü.

Rakip yarı alanda daha etkili olan, daha çok pozisyona giren Rizespor olurken, bu karşılaşmada sağ bek oynayan Sercan ilk yarıda Başakşehir’in sağ kanadına geçit vermedi. Sahaya forvet oyuncusu olarak çıkan Patryk acemiliğini üzerinden henüz atamadı, yakaladığı birkaç pozisyonu iyi değerlendiremedi. Hemen yanında oynayan ve kaçırdığı gollerle bilinen Deniz ise ilk yarıda yine mutlak iki pozisyondan yararlanamadı.

Baskılı oynayan ve pozisyon bulan Rize bu pozisyonları değerlendiremedi ve 40. dakikada rakip takım Mossoro’nun yerden ceza alanına gönderdiği topu çıkartamayınca, Doka golü kaydetti. İkinci yarıya yine etkili başlayan Rizespor oldu. 50. dakikada Emre üst üste gördüğü sarı kartlar sonucunda kırmızı kart ile oyun dışı kalınca Başakşehir mücadeleye 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

10 kişi kalan Başakşehir karşısında üstünlüğü bariz ele alan Rizespor’da 62. dakikada Deniz moralleri yükselten golü kaydetti. Konuk ekibin ikinci yarıda pozisyon üretemediği karşılaşmada Rizespor 1 kişi fazla oynamanın avantajı ile sürekli yüklendi.

Savunmaya çekilen ve Rizespor ataklarını kesmeye çalışan konuk ekip karşısında rakip alanda aşırı pas hatası yapan Rizespor gol bulmakta zorlandı. Bu karşılaşmada 3 net pozisyonu değerlendiremeyen Deniz ‘gol atamama’ rekorunu de eline aldı. Kweuke’nin yokluğu farkı önledi. Suskun golcü Patryk 87. dakikada attığı gol ile taraftarlara yeni yıl armağanı vererek, takımına 3 puan kazandırdı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap