SON DAKİKA



Haber > Spor > Patates tarlasında futbol

Patates tarlasında futbol

18 Ocak 2017 Çarşamba - 09:20








Bir yandan 10 numara arayışını sürdüren Rizespor diğer yandan programda olan maç trafiğine devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda 12 puan ile lider olan Rizespor kupada attığı gollerle liderliğini elinde bulundurmakta. Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. maçına İnegöl karşısına çıkan Çaykur Rizespor ilk maçı kendi sahasında 5-0 kazanmıştı.

Antalya da kamp çalışmalarını sürdüren Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman Antalya’da kalarak yardımcısı Hasan Özer nezaretinde takımı İnegöl’e gönderdi.  Yedek ağırlıklı kadroyla rakibi karşısına çıkan Rizespor’da Kweuke, Godfrey, Mehmet, Özgür, Gökhan, Jakob, Orhan, Patryk mücadelede forma giymedi. 17 kişilik kadro ile İnegöl’e giden Rizespor da alt yapıdan Berat ve Sinan yedek bekledi. Yeni transfer Osega Bright Edamwonyi ise İnegöl karşısında ilk 11’de sahadaki yerini alan oyuncu oldu. Berbat bir zemin ve değil top oynamak topu ayakta tutmak bile zor bir karşılaşmada Çaykur Rizespor alışık olmadığı bu zeminde topu istediği gibi yönlendiremedi. Orta alanda Robin Yalçın ve Petrucci topa istedikleri gibi yön veremediler.

Savunmada Ümit rakibe fırsat vermediği bu karşılaşmada  maç genelde orta alanda geçti. Rizespor da bu karşılaşmada Oğuzhan, Oğulcan, Furkan adeta sahada yoktu. Yeni transfer Osage ise orta alandan alamadığı toplarla kendini gösterme fırsatı veremedi. Kupada 12 puan ile lider olarak sahaya çıkan Rizespor ilk maçta 5-0 kazandığı İnegöl karşısında bozuk zemine takıldı. Yedek ağırlıklı çıkılan bu karşılaşmada her iki yarıda her iki takım istenilen pozisyonları üretemedi.

Karşılaşmanın son 10 dakikasında oyuna giren Recep Niyaz’in ceza alanı dışından attığı sert şut kaleci Tevfik’in elinden sekti. Osage’nin geç kalması ile savunma topu çıkardı. Net sayılabilecek pozisyonların nadir görüldüğü karşılaşmada Rizespor, Konya maçı öncesinde prova niteliğinde ki bu karşılaşmadan 1 puan ile ayrılarak B Grubu’ndaki liderliğini sürdürerek grupta bir adım daha öne geçmiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap