SON DAKİKA



Haber > Spor > Para para para!

Para para para!

25 Mart 2015 Çarşamba - 10:43




Ekonomik kriz nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu para bulmak için yoğun bir mesai harcıyor.





Bu ay sonuna kadar futbolculara  6-7 milyon TL arasında ödeme yapması gereken Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bu sıkıntıyı çözmek için yoğun mesai harcadığı öğrenildi. Bordo-Mavili ekipte gerek yönetim ile Teknik Direktör Ersun Yanal arasında yaşanan sorunu konuşmak  gerekse  kadro dışı bırakılan Constant’ın durumunu netleştirmesi için  günlerdir Trabzon’a gelmesi beklenen Hacıosmanoğlu’nun ekonomik kriz nedeniyle gelişini her defasında ertelediği ortaya çıktı.

Gerekli maddi kaynağı bulmak için İstanbul’da çalmadık kapı bırakmayan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bir iki gün içerisinde Trabzon’a gelmesi bekleniyor. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların dört gözle beklediği başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun  gelişi ile birlikte yığınla biriken sorunların çözülmesi amaçlanıyor. Başkan Hacıosmanoğlu’nun ilk toplantıda Constant’ın durumunu masaya yatıracağı Yanal’ın raporu doğrultusunda gerekeni yapacağı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap