SON DAKİKA



Haber > Spor > Para için gelmedim

Para için gelmedim

05 Ağustos 2015 Çarşamba - 14:27




Göreve geldiği günden beri basın açıklaması yapmayan Samsunspor’un yeni teknik direktörü Ümit Özat, sabah antrenmanından sonra basınla tanışma toplant





Samsunspor Nuri Asan Spor Tesisleri’nde gerçekleştiren basın toplantısında teknik direktör Ümit Özat, merak edilen bütün konulara açıklık getirdi.Başkan ve yönetim kurulu üyelerine kendisini kulübe getirdikleri için teşekkür eden Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Samsunspor 50 yıllık bir kulüp. Bazı kulüpler vardır. O kulüplerde çalıştığınız zaman ‘ben 2. Lig’de, 3. Lig’de çalışıyorum’ demezsiniz. Sadece kulübün adını söylemeniz bile çok yeterlidir. Samsunspor’un elbette ki yeri Süper Lig’dir ama Samsunspor nerede olursa olsun Samsunspor’dur. Muhtemelen geçen sezon ki takımdan bu sene en az 8 yeni oyuncu ilk 11’de olacak. Baktığınız zaman kalecisi değişmiş, sağ beki değişmiş, stoperi değişmiş, ön liberosu değişmiş, sağ ve sol açığı değişmiş ve iki forveti değişecek bir takım var. 8 oyuncuyla yenilenen bir kadroda zamana ihtiyacın olduğu bir gerçektir. Dünyanın hiçbir yerinde 10 tane oyuncuyu birden yenileyip yapılanmaya gidip de çok kısa bir süre içerisinde başarıyı elde eden bir kulüp yoktur. Bunun bir zaman dilimi var. Biz onu en kısa zamana yaymak ve oyunculardan en fazla verimi almak istiyoruz” diye konuştu.

“BURAYA PARA İÇİN GELMİŞ BİRİSİ DEĞİLİM”

Boluspor Kulübü ile anlaştığı paranın çok daha düşük fiyatına Samsunspor’u seçtiğini belirten kırmızı-beyazlı ekibin genç çalıştırıcısı Özat, “Benim Boluspor’la anlaştığım ama imzalamadığım kontratım elimde duruyor. Burayla da anlaştığım kontratım elimde duruyor. Ben Boluspor’la anlaştığım rakamın 3’te 1’inin aşağısında bir rakamla buraya geldim. Buraya para için gelmiş birisi değilim. Mevcut camiayı, mevcut kadroyu ve onların üstüne yapılabilecek takviye umutları beni heyecanlandırdı. Benim için buraya gelip, doğruları yapıp, adam gibi çalışıp adam gibi ayrılmak her çalıştığım kulüpte yaptığım gibi benim kendi felsefemdir” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap