SON DAKİKA



Haber > Spor > Papy radarda!

Papy radarda!

17 Kasım 2015 Salı - 10:47




Ersan ve Rhodolfo’ya alternatif arayışlarını devre arasında transfere çevirmek isteyen siyah beyazlılar, 27 yaşındaki oyuncunun alınması ya da kiralan





Süper Lig’de 11 hafta sonunda liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, şampiyonluk yolunda kadro sıkıntısı yaşamamak için devre arasında kadrosunu bir stoperle güçlendirmek istiyor. Ersan ve Rhodolfo’nun performansları şimdiye kadar Şenol Güneş’i memnun etse de Pedro ve Milosevic’in istenilen seviyeye bir türlü çıkamaması sonrasında siyah beyazlılar, futbol direktörü Gökhan Keskin’in raporu doğrultusunda Arjantin’in River Plate takımında forma giyen Balanta için kolları sıvadı.

BALANTA DA TAMAM

Güçlü fiziğiyle dikkat çeken ve sözleşmesi sezon sonu bitecek Balanta konusunda prensip anlaşmasına varan yönetim, elindeki listeyi de değerlendirmeyi sürdürüyor. Kartal’ın gündemindeki asıl isim ise Trabzonspor'un almak için çok uğraştığı Chelsea’de çok fazla şans bulamayan 27 yaşındaki Senegalli Papy Djilobodji. Uzun boyu ve hava hakimiyetiyle dikkat çeken oyuncu, Süper Lig'den gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Bu transfer için Teknik direktör Mourinho’nun kararını bekleyen siyah beyazlıların Senegalli oyuncu için gelecek hafta Londra’da bir görüşme yapacağı ve kiralama seçeneğini de kullanabileceği belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap