SON DAKİKA



Haber > Spor > Özer Hurmacı'dan Mesut Mestan'a: Başkan söylesene, maçı nasıl sattın?

Özer Hurmacı'dan Mesut Mestan'a: Başkan söylesene, maçı nasıl sattın?

11 Ekim 2020 Pazar - 23:55




Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Özer Hurmacı'dan eski başkan Mesut Mestan'a şok bir suçlama geldi.





Bursaspor'da ortalık karıştı. Yeşil Beyazlı ekibin en önemli oyuncuları arasında yer alan Özer Hurmacı, eski başkan Mesut Mestan ile ilgili şok bir iddia ortaya attı. Geçtiğimiz sezon play-offta oynanan Adana Demirspor maçı ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Özer, “Özledik yalanlarını, anlatsana kulübü Adana Demirspor maçında nasıl sattın? Organizasyon falan merak ediyor insanlar. İlk transferin onlardan, son transferin onlara.” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli oyuncu, bu paylaşımı kısa süre içerisinde silerken, Mesut Mestan'dan Özer'e cevap geldi. Konu ile ilgili açıklama yapan Mestan, hukuki süreci başlattığını açıkladı, Özer'in bu iddiaları ispatlaması gerektiğini vurguladı, şu ifadeleri kullandı:

'Gerçek dışı paylaşım, ispata davet ediyorum'

"Özer Hurmacı'nın sosyal medyasından şahsımla ilgili yapmış olduğu gerçek dışı paylaşımı ile ilgili kendisini ispata davet ettiğim gibi hukuki sürecimi de avukatlarım aracılığı ile başlatıyorum. Profesyonel bir futbolcunun bu şekilde gerçeğe tamamen aykırı olan davranışları psikolojide de tabir edilen hali ile kendini savunma mekanizmasıdır ve her kim olursa olsun ne konuştuğunu ve haddini bilmelidir.''

'Kimse Bursaspor'dan büyük değildir'


''Eğer bu kadar emin ise yapmış olduğu paylaşımı silmeyecek. Şu anda Bursaspor Kulübü'nün lisanslı profesyonel futbolcusu olan Özer Hurmacı'nın hangi kulüpte forma giydiğinin hatırlamasını ve formanin hakkını vermesini bekliyorum. Kimse Bursaspor'dan büyük değildir hem de hiç kimse..."

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap