SON DAKİKA



Haber > Spor > Özel Neşem gururla sunar

Özel Neşem gururla sunar

22 Ocak 2014 Çarşamba - 09:06




Eğitim ve öğretimin yanında sporda elde ettiği derecelerle göz dolduran Özel Neşem Koleji geçmişten gelen başarısını ilerleyen yıllarda katlayarak sür





Özel Neşem Koleji eğitimin yanında spor branşlarındaki başarılarıyla dikkat çekiyor. Son yıllarda sporda elde ettiği başarılara bu yıl kaldığı yerden devam eden Özel Neşem Yıldız Erkekler hentbol takımıyla elde ettiği Trabzon şampiyonluğunu okulda pasta keserek kutladı. Net Okulları kurucusu Neşe Ersoy Kakışım’ın yaptığı pasta kesiminde antrenör Haydar Kazaz, Beden Eğitimi Öğretmeni Yusuf Yıldız okul öğretmenleri ve okul öğrencileri de yer aldı. Net Okulları Kurucusu Neşe Ersoy Kakışım’ın konuşmasıyla başlayan törende öğrenciler ve öğretmenler şampiyon hentbol takımını uzun süre alkışladı. Öğrencileriyle gurur duyduklarını dile getiren Net Okulları Kurucusu Neşe Ersoy Kakışım, “Spor bizim için olmazsa olmaz. Bir kurum sadece akademik çalışmayla, sadece sporuyla olmaz. Biz ikisini bir arada yürütüyoruz ve başarımızı disipline borçluyuz” dedi. SPOR OLMAZSA OLMAZ Çocukların, öğretmenlerine ve okullarına duydukları güvenin önemli olduğuna da değinen Ersoy Kakışım, “Ailelerin çocuklara verdiği değer de çok önemli. Bu çalışmaların ardından başarı ortaya çıkıyor” dedi. Hentbolun dışında bütün spor dallarında var olduklarına değinen Ersoy Kakışım, “Teniste Türkiye derecesi alan öğrencimiz var. Basketbolda bölge birincilikleri aldık. Diğer spor dallarında da çok başarılıyız” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap