SON DAKİKA



Haber > Spor > Özdemir'den flaş sözler: Süper Lig'de takımı sayısı düşüyor mu?

Özdemir'den flaş sözler: Süper Lig'de takımı sayısı düşüyor mu?

24 Mayıs 2021 Pazartesi - 15:55




TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'deki takım sayısının 18'e indirilmesi konusunda çalıştıklarını açıkladı.





Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig'deki takım sayısının düşürüleceğine dair açıklama yaptı.

Özdemir, "Süper Lig'de ana hedefimiz bence 18 takım olmalı. 20 takımla bile sıkışık olacağı görünmekte. 2 sene 4 takım düşürerek tekrar 18 takıma ineceğiz. Bunu planlıyoruz. 1. Lig'in de 18 takımla olması gerektiğini düşünüyoruz. Şu anda çalışmalar devam ediyor" dedi.

beIN Sports'a "Ağustos ayının ortasında başlatacağımız ligi, kademeli olarak seyircili oynamak istiyoruz" açıklaması yapan Özdemir,  Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluk başvurusuyla ilgili bilgi vererek, "En doğru kararı, en kısa sürede alırız. TFF arşivlerinde her şey mevcuttur. İncelemeler devam ediyor. En kısa zamanda ilan etmeyi düşünüyoruz. Tahkim var, Genel Kurul var. Biz karar vereceğiz. Bir kısım memnun olacak, bir kısım memnun olmayacak. İlk müracaatı Fenerbahçe yaptı. Samsun'dan Ankara'ya Eskişehir'e İzmir'e birçok kulüp, bu maddeden istifade etmek için müracaat etti. Bazı takımlar, karşı görüşü oldu. Bunlar Hukuk Kurulu'nda. Yakın bir zamanda en doğru kararı vereceğiz" die konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap