SON DAKİKA



Haber > Spor > Özbek 'devam' dedi

Özbek 'devam' dedi

17 Eylül 2015 Perşembe - 15:36




Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, istifa etmeyeceğini ve görevine 3 yıl boyunca devam edeceğini söyledi.





Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten önemli açıklama. Kulübün finansal durumu hakkında bilgiler veren Özbek, “Galatasaray son 3 sezonda 107 milyon Euro zarar etti.Bunun üzerine UEFA geldi ve uyarıda bulundu. Ayağını denk al ve ben seni izlemeye alıyorum dedi. İzlemeye alıyorum demek, bundan sonra yaptığın her hareketi kontrol edeceğim ve 2 yıl içerisinde mali kriterlerde düzelme göstereceksin. İzleme 2016 sezonunun bitiminde sona erecek. Benim ve yönetimimin en büyük arzusu ve çalışması, dünya markası olan Galatasaray'ın UEFA organizasyonlarından mahrum kalmasının önüne geçmesini sağlamaktır. Son 3 sezondaki zararının en büyük nedeni bu dönemlerde yapılan transferlerdir. 60 yakın transfer yapılmış, bir çoğunun ismini dahi duymadığınızdan eminim" ifadelerini kullandı.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap