SON DAKİKA



Haber > Spor > Özbak'a son görev

Özbak'a son görev

01 Temmuz 2016 Cuma - 17:39




Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Trabzonspor eski Divan Başkanı Ali Özbak için Ziya Bey Sosyal Tesisleri'nde tören düzenlendi.





Törene; Trabzonspor eski başkanlarının yanı sıra eski yöneticiler, bordo-mavili kulüpte görev yapan bazı isimlerle birlikte yakınları, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile birlikte futbolculardan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru da yer aldı.
Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, inanılmaz derecede çok üzüntülü olduklarını belirterek, "Trabzonspor hafızasını kaybetti. Ali ağabey ile 15 gün önceki konuşmamızda kitabım hazır artık basılma aşamasına geldiğini söyledi ve matbaaya verdiğini belirtti. Onun yazmış olduğu kitaplar doğrultusunda bizlerde Trabzonspor yaşantımızı sürdüreceğiz. Gerçekten Trabzonspor hafızasını kaybetti. Yaşasaydı doğum gününü kutlayacaktı. Şimdi ise görev yaptığı Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı önünde tören yapmak durumundayız. Trabzonspor camiasının başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Sürmen: "Yazdığı kitaplar hepimize örnek olacaktır"
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen ise Trabzonspor camiasının çok önemli değerini kaybettiğini belirterek, "Üzüntümüz, acımız elbetteki çok fazla. Her ölüm bizlere ders, bundan çıkaracağımız neticeler olmalıdır. Yazdığı kitaplar hepimize örnek olacaktır. O yazdığı kitaplar bizlere yol gösterici ışık olacaktır. Böyle acılı günlerde çok fazla konuşmanın bir manası yoktur. Önemli olan buradan ayrıldıktan sonra ne yapacağımızdır" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap