SON DAKİKA



Haber > Spor > Ozan Tufan isyan etti!

Ozan Tufan isyan etti!

19 Eylül 2016 Pazartesi - 12:19




Fenerbahçe'de eleştirilerin odağındaki Ozan Tufan sonunda patladı. Genç futbolcu, 'Her şeyin benim üzerimden yapılmasına dayanamıyorum' diyerek sitemd





Fenerbahçe’nin Bursaspor’dan transferi Ozan Tufan, hayal kırıklığı yaratan futbolcular arasında yer alıyor. Kulübün “Gelecekte bize büyük paralar kazandıracak” düşüncesiyle kadrosuna kattığı Ozan, ne yazık ki şu ana kadar kendisinden beklenilen performansı ne Pereira da ne Advocaat döneminde ortaya koyamadı. EURO2016’da Luka Modric’in golünden önce saçını düzeltirken yakalanması ile taraftarın diline düşen Ozan yakın çevresine, “Gittiğim kafede, restoranda herkes sürekli beni sorguluyor. Sosyal medyadaki ‘caps’lere bakıyorum, gazeteleri açıyorum, televizyonları izliyorum yorumcular hep beni suçluyor” diyerek sitemde bulundu. İşte Ozan Tufan’ın o sözleri: “Oysa biz kötü oynamıyoruz. Problemimiz gol atamamak. Öndeki oyuncular atamıyor ama her defasında suçlu arkada oynayan oyuncular oluyor. Bu çok büyük haksızlık. Burasının Fenerbahçe olduğunu biliyorum. Burada baskının yoğun olduğunu da kabul ediyorum. Ama her şeyin benim üzerimden yapılmasına dayanamıyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap