SON DAKİKA



Haber > Spor > Oynamadan kazandık!

Oynamadan kazandık!

03 Nisan 2017 Pazartesi - 10:25








Karadeniz'in iki komşu takımı üç puan için sahaya çıktı. Biri Avrupa kupalarına katılmak isterken, diğerinin amacı iste lige tutunmaktı.

Trabzonspor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı mücadelede rakibine adeta ‘gelin gol atın’ dedi ama Rizespor, ‘gol atmak istemiyorum, bu sene küme düşeceğim’ der gibiydi. Trabzonspor gibi bir takım bu kadar pozisyon verememeli.

Ligin ikinci yarısında müthiş bir çıkış yakalayan BordoMavililere dün akşamki mücadele yakışmadı. Trabzonspor üç puan aldı, yoluna devam ediyor ama Rize’de sahaya yansıtılan futbol hiç ama hiç iyi değildi. Bordo-Mavili takım rakibine çok arkada pozisyon verdi.

Rizespor zaman zaman ataklarla Trabzonspor kalesini zorlasa da gol bulmayı başaramadı. Böyle olunca da Trabzonspor mutlu sona tek golle gitmeyi başardı. Açıkça görünüyor ki Rizespor kümeye gidiyor. Rizespor’un kümeye gitmesine tabi ki üzülüyoruz. 

Haftalardır taraftarına keyifli futbol izleten Trabzonspor’un Rize maçı sanırım bocalama maçıydı. Temennim, Trabzonspor’un önümüzdeki hafta oynayacağı Beşiktaş maçında iyi oynaması ve keyif veren bir futbolla taraftarına galibiyet sunması.


Ersun Yanal’a tavsiyem, ileride N’Doye ile tek forvet oynayacağına Rodallega’yı da sahaya sürmesi ve çift forvet mücadelesi etmesi.

İnanın takım daha çok pozisyon yakalar. Son söz, zor oldu ama oldu. Kazanmak güzeldi. Yolumuza devam ediyoruz

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap