SON DAKİKA



Haber > Spor > Osmanlıspor'dan Trabzonspor'a çalım!

Osmanlıspor'dan Trabzonspor'a çalım!

22 Haziran 2016 Çarşamba - 13:21




Geçtiğimiz sezon ligin flaş isimleri arasında yer alan Osmanlıspor, Galatasaray ve Trabzon'un kadrosuna katmak istediği Engin Bekdemir'le anlaşma sağl





UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Osmanlıspor, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye başladı. Diabate, Karcemarskas ve Sinan Kurt gibi isimleri transfer eden Başkent ekibi, Galatasaray ve Trabzon'a dev bir çalım atarak Eskişehirspor'daki sözleşmesini alacaklarına karşılık fesheden sol kanat oyuncusu Engin Bekdemir'le anlaşma sağladı. 

Bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken 24 yaşındaki kanat oyuncusu, Galatasaray ve Trabzon'un radarına girmişti. Trabzonspor bonservisi elinde olan Engin Bekdemir'e Bordo Mavili formayı giydirmek için çalışmalara başlamıştı.  Ancak Ankara ekibi, Trabzonspor'dan önce davranarak Engin'i kadrosuna kattı. Resmi sözleşmenin bugün imzalanmasının ardından, genç futbolcunun akşam saatlerinde takımla birlikte antrenmanlara çıkması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap