SON DAKİKA



Haber > Spor > Osman Özköylü’den flaş açıklmalar!

Osman Özköylü’den flaş açıklmalar!

17 Ağustos 2016 Çarşamba - 16:28




Sivasspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Boluspor karşısında güzel bir galibiyet alarak hem iyi bir başlangıç yapmak hem de taraftarımıza, camiamıza





PTT 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Teknik Direktör Osman Özköylü, güzel, başarılı ve verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek burada edindikleri tecrübeleri lige yansıtmak istediklerini söyledi. Daha sonra ligin ilk haftasında oynayacakları Boluspor maçını değerlendiren Özköylü şunları söyledi:

"Tabi ki ilk maçlar her zaman zordur ve çok önemlidir. Rakibimizin kendi planları var. Bizim de hedeflerimiz var. Bu hedef doğrultusunda Boluspor maçı ile beraber inşallah sahadan galibiyetle ayrılarak lige başlamak istiyoruz ama tabi ki hiçbir zaman kolay olmayacak. Hiçbir rakip kolay değil. Pazar günü en ciddi halimizle sahada olacağız. Güzel bir galibiyet alarak hem iyi bir başlangıç yapmak hem de taraftarımıza, camiamıza güzel bir başlangıç hediyesi vermek istiyoruz" dedi.

Özköylü daha sonra taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarına ifade ederek takıma güvenmelerini istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap