SON DAKİKA



Haber > Spor > Orkan'a hücum!

Orkan'a hücum!

15 Nisan 2016 Cuma - 15:22




Gaziantepspor’un genç yeteneğine kafayı takan Bordo-Mavililer, takas ve düşük bir bonservis ücretiyle transferi gerçekleştirmenin planlarını yapıyor.





Trabzonspor, Gaziantepsporlu Orkan Çınar için baskısını sürdürüyor. Yeni sezonda 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu mutlaka kadrosuna katmak isteyen Bordo-Mavililer’in, Kırmızı-Siyahlı yönetimi ikna için her yolu denediği ortaya çıktı. Trabzonspor, bu sezonki performansı nedeniyle birçok takımın transfer listesine giren Orkan’ı elinden kaçırmak istemiyor. Orkan için Kırmızı-Siyahlı kulübün ilk etapta yüksek bonservis ücreti istediği öğrenilirken, Karadeniz ekibi işi takas ve düşük bir ücretle çözmeyi arzuluyor. Bu sezon 3 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkat çeken sağ kanat oyuncusu, sürat ve tekniğiyle ön plana çıkıyor. Orkan için Başkan Muharrem Usta’nın Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl ile özel görüşeceği belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap