SON DAKİKA



Haber > Spor > Orduspor'da Özcan'a tam destek

Orduspor'da Özcan'a tam destek

12 Şubat 2015 Perşembe - 16:47




PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp idari menajeri Selim Şener, "Profesyonel hayatta teknik direktör değişiklikleri olacaktır. Yeni hocamız Hüse





PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp idari menajeri Selim Şener, "Profesyonel hayatta teknik direktör değişiklikleri olacaktır. Yeni hocamız Hüseyin Özcan bir Ordulu olarak takıma katkı sunmaya çalışacaktır" dedi. Şener yaptığı açıklamada, istifa eden teknik direktör Ziya Doğan'ın kısa sürede Orduspor camiasına önemli hizmetleri olduğunu söyledi. Genç oyuncuların takıma adapte süreçlerinde Doğan'ın katkısının fazla olduğunu vurgulayan Şener, kendisine teşekkür ettiklerini belirtti.

Kulüplerde teknik direktör değişikliklerinin her zaman yaşandığına işaret eden Şener, şöyle konuştu: "Profesyonel hayatta teknik direktör değişiklikleri olacaktır. Yeni hocamız Hüseyin Özcan bir Ordulu olarak takıma katkı sunmaya çalışacak. İçerisinde bulunduğumuz durum itibarıyla Ordulu olması bizim açımızdan daha iyi olmuştur. Sonuçta herkes hizmette bulunmak amacıyla bu görevlere getiriliyor. Bugün varız yarın yokuz. Kendisinin Orduspor'a faydalı olacağını düşünüyoruz. Çünkü kendisi iyi insan olmanın yanında çalışkan bir teknik adamdır." Şener, zor günlerde herkesin desteğine ihtiyaçları bulunduğunu kaydederek, özellikle taraftarlardan genç oyunculara destek olmalarını istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap