SON DAKİKA



Haber > Spor > Orduspor'a haciz şoku!

Orduspor'a haciz şoku!

11 Mart 2015 Çarşamba - 20:15




PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da eski kulüp müdürü Yavuz Selim Şahin'in alacakları sebebiyle kulübe haciz geldi.





PTT 1. Lig'de zor günler geçiren Orduspor'da haciz şoku yaşanıyor. Orduspor'da eski kulüp müdürü Yavuz Selim Şahin'in alacaklarının ödenmemesi sonucu, Durgöl'de bulunan Orduspor Tesisleri'ne haciz geldi. Polis nezaretinden tesislere gelen haciz memurları alınacak eşyaları belirleyerek haciz işlemini gerçekleştirdi.

"GÖRMEK İSTEMEDİM"

Yaşananların ardından açıklamada bulunan Orduspor Kulübü İdari Menejeri Selim Şener, yaşanan olayın çok üzücü olduğunu söyledi. Her kulübün haciz olayı yaşayabileceğini belirten Şener, "Bu konu idari bir konudur. Çok üzücü bir durum. Orduspor Kulübü'nün bu durumlara düşmemesi gerekirdi. Ancak yapılacak bir şey yok. Kanundur ve kanunlar çerçevesinde bizim de yapabileceğimiz şeyler olmuyor. Bu olay daha önceden yaşanmış bir durumdur. Kulüp eski müdürümüz Yavuz beyin miktarını bilmediğimiz bir alacağı var. Bu durumun olmaması lazımdı. Bu sorun bu şekilde halledilmiştir ancak tabi ki bu olayda yaşanmıştır. Ne aldıklarını bilmiyorum, gelip bakmadım, bakmakta istemedim. Bizim işimiz gücümüz çocuklarımızın eğitimidir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap