SON DAKİKA



Haber > Spor > Orduspor'a bu yapılır mı?

Orduspor'a bu yapılır mı?

20 Mayıs 2017 Cumartesi - 08:45




50 yıllık çınar tesissiz kalıyor...





Spor Toto 3.Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen ve maddi imkansızlık içinde olan Orduspor Kulübü’nün tesisleri yıkılıyor. Yürütmeyi durdurma kararına karşın yıkım işleminin gerçekleşmesi tepkilere neden oluyor.

Spor Toto 3.Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen ve maddi imkansızlık içinde olan Orduspor Kulübü’nün şimdi de tesisi yıkılmaya başlandı. Yarım asırlık çınar olan Orduspor, Durugöl’deki tesislerde kalması için 2025 yılına kadar sözleşmesi olması ve mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilmesine rağmen kira sözleşmesi protokolünün 7. maddesine aykırılık teşkil etmesinden dolayı Ordu Valiliği tarafından sözleşmesi feshedildi ve yıkım işlemi yapılmaya başlandı. 50 yıllık çınarın tesissiz kalmasına isyan eden Orduspor’a gönül veren taraftarlar ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Orduspor’un sokakta kalmasına göz yumduğunu ifade ettiler. Mor-Beyazlı taraftarlar, “Orduspor ismini silmek için yapılan bu hareket asla affedilir bir şey değil. Ordu ile bütünleşen Orduspor’un geldiği nokta sonrasında farklı bir kulüp isminin gündeme taşınmak istemesini de kabul etmiyoruz. Ordu’nun tek bir takımı var, o da Orduspor’dur. Bizler kulübümüz tesissiz de kalsa onu yaşatmak için her şeyi yapacağız” diye konuştular.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap