SON DAKİKA



Haber > Spor > Orduspor destek istiyor

Orduspor destek istiyor

30 Eylül 2015 Çarşamba - 14:53




Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk, Orduspor'un içinde bulunduğu durumlardan kurtulması için ellerinden geleni yaptıklarını, bu anlamda herkesin üstün





Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'da ekonomik sıkıntılar devam ediyor. Konuya ilişkin açıklamaya yapan Orduspor Kulüp Başkanı Yaşar Pamuk, her kesimin desteğini beklediklerini söyledi. 25 Ekim tarihinde Orduspor'a destek veren kişi ve kurumları kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade eden Pamuk, önceki yönetim hakkındaki hukuki ve denetim sürecinin de devam ettiğini belirtti.

"ÇIKAN SONUÇLARI KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ"

Orduspor'un önceki yönetimdeki hesaplarının incelenmesi konusunda bağımsız bir denetim firmasının çalıştığını ve sonuçların kamuoyu ile paylaşılacağını aktaran Orduspor Kulüp Başkanı Pamuk, "Orduspor'u son yıllarda yönetenlerin, kamuoyu nezdinde çok konuşulan acaba bir usulsüzlük var mıdır, hak hukuk var mıdır, yani hesap sormak adına genel kurulunda talimatı ile göreve geldik. Transfer tahtasını zorluklar yaşayarak açtık. 5 yıllık bir takım kurarak Orduspor'un geleceğine yatırım yaptık. Son anda açılan transfer tahtası sebebi ile biraz uyum sorunu yaşadık ancak düzelecektir. Genel kurulda bağımsız bir denetim firmasına hesapların inceletilmesi ve eski yöneticiler hakkında da hukuki mücadelenin yapılması noktasında, genel kurulun bir talimatı olmuştu. O doğrultuda bağımsız denetim firması Orduspor'un son yıllardaki tüm hesaplarını incelemeye başladı. Bu hukuki ve denetim işlerinin neticeye ulaşması ile birlikte çıkan sonuçları kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

"BİZ TAŞIN ALTINA KOLUMUZU, BACAĞIMIZI KOYDUK"

Ordu'nun her kesiminden destek beklediklerini ve destek verenlerin 25 Ekim'de kamuoyuna açıklayacaklarını vurgulayan Pamuk, "Biz bir mücadele veriyoruz. Ligler başladı ve bir ay geçti. Destek anlamında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz'dan destek aldık ve teşekkür ederiz. Ama sadece Büyükşehir Belediye Başkanımızın verdiği desteklerle bu işlerin gitmeyeceği aşikar. Bunun için biz Ordu'yu sevdiğini söyleyenlerden, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı'da tekrar dahil olmak üzere belediye başkanlarımızdan, milletvekillerimizden, başbakan yardımcımızdan, milletvekili adaylarımızdan, iş adamlarımızdan, sivil toplum örgütlerinden, esnafımızdan, memurumuzdan; yani Ordululardan artık destek bekliyoruz. Biz taşın altına kolumuzu, bacağımızı koyduk. Orduluların da bu konuda reklam vererek, kombine alarak destek olmalarını istiyoruz. Bütün siyasilerimizi vatandaşlarımızı Pazar günü maça bekliyoruz. Biz siyasetin hareketlendiği bu dönemde milletvekillerinden, milletvekili adaylarından bizlere desteklerini bekliyoruz. Kulüp olarak 25 Ekim tarihinde Ordu'da bize kimler destek olmuşsa kamuoyu ile paylaşacağız. Ve bunun sonucunda bizde Ordululardan bize destek olan firmalara destek olmasını isteyeceğiz" diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap