SON DAKİKA



Haber > Spor > Orduspor, arayı olumlu değerlendirecek

Orduspor, arayı olumlu değerlendirecek

23 Mart 2015 Pazartesi - 16:56




PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un Kulüp Genel Menajeri Selim Şener, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından genç oyunculardan kurulu takıma m





Selim Şener yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları maçlarda üst üste kötü sonuçlar aldıklarını anımsattı. Saha sonuçlarının kötü olmasının genç oyuncular üzerinde negatif hava oluşturduğunu ifade eden Şener, mili maç arasını, bu havanın dağılması bakımından da önemsediklerini dile getirdi.

Şener, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ilk yarısında gol fırsatları yakaladıklarını ancak bunları değerlendiremediklerini anlatarak, "Sonuçta 33 bin liralık takımla, milyon liralık takımlara karşı mücadele veriyorsunuz. Biz atamayınca rakip tecrübesiyle bir şekilde gol buluyor ve mağlup oluyorsunuz. Futbolun zaten doğasında var olan bir durumla karşı karşıyayız. Artık ligde kalmaktan çok geleceğin takımını hazırlamakla meşgul oluyoruz" diye konuştu.

Ligde beş haftadır mağlup olduklarına vurgu yapan Şener, "Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından genç oyunculardan kurulu takımımız için milli maç arası iyi gelecektir. Aranın ardından yine eskisi gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadesini kullandı. Şener, mor-beyazlı ekibin Manisaspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına 25 Mart Çarşamba günü başlayacağını kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap