SON DAKİKA



Haber > Spor > Ordu'da judo şampiyonası

Ordu'da judo şampiyonası

08 Ağustos 2015 Cumartesi - 15:24




Ordu’da Altınordu Belediyesi ile Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen "Ordu Uluslararası Judo Şampiyonası" 5 ülkede





Ordu'da judo şampiyonası başladı... Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen ve Türkiye’nin yanı sıra Gürcistan, Özbekistan, Rusya ve Azerbaycan’ın katıldığı iki gün sürecek şampiyonanın açılış seremonisine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Judo İl Temsilcisi Derya Çalışkan başta olmak üzere çok sayıda sporcu ve seyirci katıldı. Şampiyonanın açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, bu turnuvada yeni yeteneklerin ve şampiyonların oraya çıkacağına inandığını söyledi. Genç, “Hepimiz bir hayal için buradayız. O hayalimizde buradan bir sporcunun olimpiyatlarda madalya kazanmasıdır. Bu tür turnuvalarda yarışıp madalya kazanan birçok sporcu var. Yabancı antrenörlerimizde bu tür turnuvalara katılıp dünya ve olimpiyat şampiyonu olan sporcularının olduğunu söylediler. İnşallah bundan sonrada Ordu’dan ve Türkiye’den olimpiyatlarda altın madalya kazanacaksa bu turnuvada yarışan sporculardan olur” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap