SON DAKİKA



Haber > Spor > Ordu'da hazırlıklar başladı

Ordu'da hazırlıklar başladı

15 Eylül 2015 Salı - 17:33




Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Orduspor, ligin 3. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Konya Anadolu Seçukluspor maçının hazırlıklarına





Orduspor'da hazırlıklar başladı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Orduspor, Konya Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarına başladı. Durugöl Spor Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmana tüm futbolcular katıldı. Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, antrenman öncesi futbolcular ile kısa süreli toplantı gerçekleştirdi. Düz koşu ile başlayan antrenman dar alanda pas çalışması ile devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde açma-germe hareketleri yapan futbolcular kondisyon ağırlıklı çalıştı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman yapılan düz koşunun ardından sona erdi. Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Orduspor Teknik Direktörü Sinan Bayraktar, Pazarspor maçında 3 puana yakın tarafın kendileri olduğunu ancak maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. Anadolu Selçuklu maçı ile 3 puanı almak istediklerini dile getiren Bayraktar, Orduspor taraftarını maça davet etti.

"KENDİ SEYİRCİMİZ ÖNÜNDE 3 PUAN İSTİYORUZ"

Ligin 3. haftasında kendi sahalarında karşılaşacakları Konya Anadolu Selçukluspor maçını değerlendiren Bayraktar, "Konya Anadolu Selçukluspor, Konyaspor'a futbolcular yetiştiren bir takım. Genç ve dirençli bir takım. Geçen yıl lige yine kötü bir giriş yaptılar. 5 maç üst üste mağlup oldular ama daha sonra toparlandılar. Biz de Pazarspor maçı ile gördük ki takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bol pozisyonlu bir maç geçirdik ama 1 puan alabildik. İnşallah kendi sahamızda seyircimizin önünde Konya Anadolu Selçukluspor'u mağlup ederek maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

"TÜRKİYE KUPASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Türkiye Kupası'nda rakip Tekirdağspor'u değerlendiren Bayraktar, "Geniş bir kadroya sahibiz ve hepsinden yararlanmaya çalışmak istiyoruz. Tekirdağspor yeni profesyonel liglere çıkmış bir takım. Bu anlamda o maçı geçerek tur atlamak, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupanın ekonomik boyutunu düşündüğümüzde fazla maç oynamak kulübümüzün lehine olacaktır. Sonuna kadar savaşacağız" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap