SON DAKİKA



Haber > Spor > Ordu süper olacak

Ordu süper olacak

11 Mart 2014 Salı - 09:33




Denizlispor engelini de aşarak hedefinde emin adımlarla yürüyen Mor-Beyazlı ekipte şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı.





Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da Basın Sözcüsü Adem Türkmen, sahalarında konuk ettikleri Tekden Denizlispor karşısında üç puanı hak eden tarafın kendileri olduğunu açıkladı. Maç boyunca çok etkili bir futbol sergilediklerini ifade eden Türkmen, "Bizim açımızdan iki anlamda çok özel bir maçtı. Hem kulübümüzün 47'nci kuruluş yıl dönümü olması hem de şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç olması kentte ayrı bir heyecan yarattı" diye konuştu. Türkmen, şunları söyledi: "Müthiş bir futbol ortaya koyan oyuncularımızı ve onlara eşlik eden taraftarlarımızı kutluyorum. Takım ve taraftar bir bütün halinde mücadele etti. Maç boyunca oyuncu arkadaşlarımız bir an olsun disiplini elden bırakmadılar. Taraftarlarımız da onlardan desteklerini esirgemediler. İnşallah bu birliktelik sezon sonuna kadar devam edecek. Sezon sonunda da şampiyonluk ipini hep birlikte göğüsleyeceğiz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap