SON DAKİKA



Haber > Spor > Onur Kıvrak'a ceza yolda!

Onur Kıvrak'a ceza yolda!

23 Ekim 2015 Cuma - 10:57




Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın verdiği röportaj başına iç açtı.





Kaptan Onur Kıvrak'a ceza yolda... Üst üste alınan yenilgilerle boğuşan Trabzonspor'da, Mersin İdman Yurdu maçının ardından yaşanan sancılar sonrasında Onur Kıvrak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan randevu talep etti. Fakat eşi ameliyat olacak Başkan Hacıosmanoğlu'nun, randevuyu kabul etmediği ve kaptanı Ali Kemal Başaran'a yönlendirdiği bildirildi. İstanbul'a gelmeden Trabzon'da Asbaşkan Başaran ile görüşen Onur'un, bizzat sakatlık raporlarını göstererek, kendisini taraftarın önüne attığı için hocası Şota'yı şikayet ettiği bildirildi. Onur'un ayrıca Başaran'a, son güne kadar beklemesinin tek nedenin "belki de oynayabilirim" diye olduğunu aktardı.

Onur Kıvrak'a ceza yolda

Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın verdiği röportaj başına iç açtı. Normalde Onur'la yapılan röportaj öncesinde medya departmanına bir başvuru yok. Bu yüzden Onur'a verilmiş bir izin de yok. İzinsiz basına demeç veren futbolcu için Trabzonspor'un disiplin talimatında bir ceza yok. Fakat Onur'a verdiği röportaj için yine de ceza kesilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap