SON DAKİKA



Haber > Spor > Onur Kıvrak kıskandırıyor

Onur Kıvrak kıskandırıyor

02 Mart 2014 Pazar - 09:52




Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, taraftarların maç sonraları sadece kaleci Onur Recep Kıvrak lehine tezahüratta bulunmasının diğer oyuncul





Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, taraftarların maç sonraları sadece kaleci Onur Recep Kıvrak lehine tezahüratta bulunmasının diğer oyuncuları olumsuz etkileyebileceğini söyledi. Taraftarların, performansa göre böyle bir tavır içinde olduğunu kaydeden Mandıralı, "Bunun için söyleyecek bir şey bulamıyorum" dedi. "Bu, takımı etkiliyor mudur; 'evet' etkiliyor. Öyle hissediyorum" diyen Mandıralı şöyle konuştu: "Ama Onur'un ortaya koymuş olduğu özel performans tabii ki takdire şayan, alkışlanması gereken bir performans. Taraftarımızın, ligde diğer oyuncu arkadaşlarımızın da bu takıma lazım olacaklarını düşünmeleri gerekiyor. Tamam, sevelim ama bu kadar ayırt etmek doğru mudur, onun kararını iyi vermek gerekiyor."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap