SON DAKİKA



Haber > Spor > Onur da olmasa...

Onur da olmasa...

27 Aralık 2015 Pazar - 11:26




Kasımpaşa karşısında Bordo-Mavililer hücum anlamında çok etkisizdi, kalesinde de çok pozisyon verdi. Ancak Onur Kıvrak yine devleşti. 6 başarılı kurta





Kaptan Onur Kıvrak, Kasımpaşa karşısında performansı ile göz doldurdu... Antalyaspor ile geçtiğimiz hafta Avni Aker Stadı’nda oynanan maçta Onur Kıvrak devleşmişti. Bordo-Mavililer de 3-0’lık sonuçla galibiyete uzanmıştı. Başarılı file bekçisi kaldığı yerden devam etti. 90 dakika boyunca çok etkili olan Kasımpaşa, sayısız tehlike yarattı.

Bazılarında İstanbul ekibinin yıldız oyuncuları çerçeveyi bulamadı, kaleye gelen toplarda ise Onur vardı. Eren’den penaltı golü yiyen kaptan onun dışında tam 6 başarılı kurtarış yaptı. Özellikle Scarione ve Adem’e kritik anlarda geçit vermeyen Onur taraftarlardan büyük alkış aldı.

Tecrübeli file bekçisi bu performansıyla EURO 2016 öncesi mesaj verdi. Fransa’daki dev turnuvada yer almak isteyen Onur, Futbol Direktörü Fatih Terim’den görev bekleyen isimler arasında yer alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap