SON DAKİKA



Haber > Spor > Önemli olan kazanmaktı

Önemli olan kazanmaktı

14 Mart 2017 Salı - 07:19








Çok iyi oynamamasına rağmen kazanmayı becerdiler. Zira önemli olan da üç puandı. Trabzonspor, Akhisar karşısında önceki maçlara göre tutuk bir görüntü sergiledi. Pozisyon üretme konusunda oldukça zorlandılar. Akhisar karşısında bir gerçek de ortaya çıktı...

Olcay Şahan varsa Trabzonspor rakip kalede gol pozisyonu buluyor ve golü de atıyor. Olcay performans olarak takımına katkı koyamıyorsa Trabzonspor eskiye dönüş yoluna yani ilk yarıdaki hüviyetine geri dönüyor.

Dün akşam Olcay sahada yoktu dersek herhalde fazla abartmamış oluruz. Sadece Olcay mı kötüydü? Tabi ki hayır! Trabzonspor’da elle tutulur bir oyuncu yoktu Akhisar deplasmanında. Bir tek Onur hariç.

Kardeş yüz kere yazdım, yine yazıyorum. Medjani bu takımın oyuncusu değil! Yemin ediyorum bırakın Süper Lig’i, Medjani’yi TFF 1. Lig’de bir takıma yollayın hiçbir teknik adam ona forma vermez.

Her nedense Ersun Yanal ile Medjani arasında farklı bir bağ olsa gerek! Trabzonspor’un yediği gole bakın... Medjani’nin nasıl bir oyuncu olduğunu oradan rahatlıkla analiz edersiniz. Her nedense adam bu takımda forma şansı bulabiliyor. Castillo güçlü bir oyuncu. Topla iyi driplingler yapıyor.


Rakip kaleye kadar sokuluyor ama ne var ki final paslarını yapamıyor. Daha doğrusu yapmak istemiyor. Çok bencil bir oyuncu.

Topu ayağına aldığı zaman topu atması gerektiği yerlerde ne takım arkadaşlarını görüyor ne de rakip kaleyi! Maçın geneline baktığınız da takımına çok katkı yapan bir oyuncu olarak görmeniz mümkün olmuyor. Castillo’yu öyle zannediyorum ki uyarmalarına rağmen topla oynama isteğinden vaz geçmiyor.

Yine kilidi açan oyuncu N’Doye oldu. Gol vuruşu çok iyi olmasa da topu alışı mükemmeldi. Trabzonspor iyi oynamasa da Akhisar karşısında istediği üç puanı almayı başardı. Alınan bu üç puan Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor’a moral ve motive yönünden mükemmel katkı sağladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap