SON DAKİKA



Haber > Spor > Önce şampiyonluk!

Önce şampiyonluk!

21 Nisan 2016 Perşembe - 13:19




Geleceğiyle ilgili konuşmaktan kaçınan Mario Gomez, dostlarına bile tek bir şey söylüyor: Önce şampiyonluk!





Siyah-Beyazlılar’da kalıp kalmayacağı çok merak edilen Mario Gomez, dost ortamında dahi durumuyla ilgili yorum yapmaktan kaçınıyor. Gomez, kendisine sorulan sorulara, “Şu an bir şey belli değil. Önce şampiyonluk gelsin, sonra kararımı veririm” diyor.

Beşiktaş’ın, sezon başında Fiorentina’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Mario Gomez’in, gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı büyük bir merak konusu haline gelmiş durumda. Siyah-Beyazlılar’da gösterdiği performansla, İtalya’daki kötü döneminin izlerini tamamen silen ve gerçek kimliğini bulan Gomez’in adı yurt dışındaki takımların yanı sıra son olarak Fenerbahçe’yle de anıldı. Herkes, Alman futbolcunun durumuyla ilgili çeşitli yorumlarda bulunurken, kendisinden henüz tek bir açıklama gelmedi. Beşiktaş’a,     9 Mayıs’a kadar kesin kararını bildirmesi beklenen Alman forvetin yakın çevresi de ondan laf alamıyor!

Takıma zarar verir...

Dostları, “Gomez gelecek sezon ne yapacaksın?” diye sorduklarında, 30 yaşındaki forvetin cevabı, “Şu an bir şey belli değil. Önce bir şampiyonluk garantilensin, ardından ne yapacağıma karar veririm” oluyor. Son derece profesyonel bir şekilde işini yapmaya devam eden Gomez’in, Beşiktaş’ın şampiyonluğa giden bu kritik döneminde takıma zarar verir düşüncesiyle, en ufak bir fikrini dost ortamlarında dahi açıklamaktan kaçındığı konuşuluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap