SON DAKİKA



Haber > Spor > Onay gelmezse bırakacak

Onay gelmezse bırakacak

13 Ekim 2016 Perşembe - 15:54




Dursun Özbek, 22 Ekim’de yapılacak genel kurulda Riva ve Florya’nın satışı için onay alamazsa istifa edeceğinin sinyalini verdi.





Galatasaray'ın 22 Ekim’de yapılacak Riva ile Florya arazilerinin satışının oylanacağı genel kurul öncesi başkan Dursun Özbek, önemli açıklamalarda bulundu. Genel kuruldan onay çıkmazsa devletle yapılan anlaşmanın gerçekleşmeyeceğini ve bu durumda kulübün mali krizden kurtulamayacağını vurgulayan başkan, “500 milyon dolar borcu olan Galatasaray’ın bu durumdan kurtulması lazım. Eğer mali bağımsızlığımızı sağlarsak, kulübü rahatlıkla yönetebiliriz. Riva’dan 300 milyon dolar, Florya’dan ise 200 milyon dolar kazanacağız. Artık tesislerimizi daha geniş bir yere taşımalıyız.”

“Emlak Konut’a, ‘Bize yeni tesisimizi yapın, Florya’yı öyle teslim edelim’ dedik ve kabul ettiler. Eğer genel kuruldan geçerse Galatasaray’ın önünde çok kuvvetli bir anlaşma olacak. Ayrıca geleceğe yatırım olarak fiyatı da makul olan 1-2 milyon metrekarelik bir arsa satın alalım dedik. Şimdi onun üzerine de çalışılıyor. Gelecek paranın yüzde 90’ını banka borçlarına diğer kısmını da yeni arsa için harcamayı planlıyoruz. Benim buradan taahhütüm; ben bunu yapmazsam, bu işi yapmayacağım!” diye konuştu. Başkan Özbek’in Riva için onay alamayan Ünal Aysal’ın görevi bıraktığını hatırlatması, genel kuruldan onay çıkmazsa görevi bırakacağı şeklinde yorumlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap