SON DAKİKA



Haber > Spor > Ömer Faruk Beyaz, Magdeburg'ta da istediği süreleri alamıyor

Ömer Faruk Beyaz, Magdeburg'ta da istediği süreleri alamıyor

26 Ağustos 2022 Cuma - 12:31




Stuttgart'tan Bundesliga 2 ekibi Magdeburg'a kiralık olarak gönderilen Ömer Faruk Beyaz'ın, burada düzenli oynayarak gelişim kaydetmesi amaçlanıyor. Ancak 18 yaşındaki oyuncu Magdeburg'taki 3 maçında da ilk 11'e giremedi ve oyuna sonradan dahil oldu.





Stuttgartta olmadı

Stuttgart'ta olmadı 

Fenerbahçe'den ayrılış süreci hayli sancılı ve sıkıntılı olan Ömer Faruk Beyaz, o dönem sportif direktör olan Emre Belözoğlu ve Başkan Ali Koç'un tüm çabalarına rağmen Stuttgart ile sözleşme imzalamıştı.

Fenerbahçe'de şans bulamayacağını düşünen Beyaz, Stuttgart'ta da aradığını bulamamıştı. En az 1500 dakika oynama garantisi var

"En az 1500 dakika oynama garantisi" var 

Stuttgart'ta genç takımla çalışan ve as takım için yetersiz bulunan 18 yaşındaki oyuncu, geçirdiği 1 sezonun ardından bu transfer döneminde Magdeburg'a kiralandı.


Kiralama maddeleleri arasında en dikkat çeken madde, "En az 1500 dakika oynama garantisi" olmuştu. 3 maçta 40 dakika oynayabildi

3 maçta 40 dakika oynayabildi 

Genç oyuncu Magdeburg ile çıktığı ilk 3 maçın hiçbirinde ilk 11'e giremedi. İlk maçında 9, ikinci maçında 26, son maçta ise 14 dakika süre alabilen Beyaz, yedek kulübesine mahkum oldu. Fiziksel olarak yetersiz iddiası

Fiziksel olarak yetersiz iddiası 

İddialara göre Magdeburg teknik heyeti, genç oyuncunun fiziksel olarak takım arkadaşlarından çok geride olduğu raporunu verdi. Bu nedenle şu an için Ömer Faruk'un ilk 11'de oynaması mümkün görünmüyor. Ligin ilerleyen haftalarında fizik olarak gelişim kaydetmesi halinde ise 1500 dakika garantisini sağlamak için Beyaz'ın adı ilk 11'e yazılacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap