SON DAKİKA



Haber > Spor > Ömer Ali Şahiner'den 2 yıllık imza

Ömer Ali Şahiner'den 2 yıllık imza

20 Haziran 2016 Pazartesi - 17:10




Atiker Konyaspor'un sağ kanattaki dinamosu Ömer Ali Şahiner, yarın kulübüyle olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatacak.





Fenerbahçe’nin Gökhan Gönül ile resmi olarak yollarını ayırması, Beşiktaş’ın Serdar Kurtuluş’a teşekkür etmesi ve gelecek sezonda Andreas Beck’i alternatif olarak yedek kulübesinde oturtacak olması her iki kulübü de sağ bek konusunda arayışlara itti.

ÖMER ALİ ŞAHİNER İÇİN FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ ATAĞA GEÇTİ

Sağ bek mevkinde hali hazırda sadece Şener Özbayraklı ile yoluna devam etmek zorunda kalan Fenerbahçe, Atiker Konyaspor’un dinamosu Ömer Ali Şahiner ile ilgilenirken, tecrübeli futbolcu ile Beşiktaş’ın da temasa geçmesi bir anda ortalığı karıştırdı. Gelecek sezon Konyaspor’la sözleşmesi sona erecek olan Ömer Ali, her iki kulübün de transfer lisesine girerken, oyuncunun  İstanbul’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

ÖMER ELİ ŞAHİNER ÖNCE ATİKER KONYASPOR İLE SÖZLEŞME YENİLEYECEK

Bu sezon Süper Lig’de büyük bir iş başararak Avrupa Kupaları’na katılamaya hak kazanan Atiker Konyaspor’un önemli futbolcularından biri olan Ömer Ali Şahiner’in menajeri Oktay Kuday, oyununun geleceğiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Ömer’i Alman takımlarının da istediğini söyleyen Kuday, yarın Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ile bir araya geleceklerini belirtti ve 24 yaşındaki sağ kanat oyuncunun akıbetinin yarın netlik kazanacağını söyledi.


İşte Oktay Kuday’ın diğer açıklamaları;Süper Lig’de 4 büyüklerin de sağ bek ve sağ açık problemi olduğu için Ömer Ali bir anda öne çıkmaya başladı. Burada Aykut hocaya teşekkür etmek istiyorum, oyuncunun dilinden iyi anlıyor. Ömer Ali Aykut Kocaman’ın gelişiyle daha fazla değer kazanmaya başladı. Konyaspor sezonu üçüncü bitirdi, bunda Aykut Kocaman’ın payı çok büyüktü, Ömer Ali Şahiner’in de katkısı olduğu için ayrıca sevinçliyiz.

ÖMER ALİ'Yİ ALMAK İSTEYEN KULÜP 2,5 - 3 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARMAK ZORUNDA

Yarın Konyaspor yönetimi ile bir araya geleceğiz ve Ömer Ali Şahiner’in kontatını 2 yıl daha uzatacağız. Sözleşme uzadıktan sonra oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüpler Konyaspor ile masaya oturur konuşur, anlaşabilirlerse bu transfer gerçekleşir. Ömer Ali Şahiner’e sadece yurt içinden değil yurt dışından da teklifler var, iki Alman takımı Ömer’i kadrosuna katmak istiyor. Oyuncunun bonservis bedeli hakkında çeşitli söylentiler ortaya atılsa da bugün Ömer Ali’yi almak isteyen kulüp 2,5 – 3 milyon Euro civarında bir parayı gözden çıkarmak zorunda.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap