SON DAKİKA



Haber > Spor > Olmasaydı olmazdı

Olmasaydı olmazdı

19 Aralık 2016 Pazartesi - 14:06




Albayrak: Bu stat için ne kadar mücadele verildiğinin şahidi olarak Sayın Cumhurbaşkanımız’a şükranlarımı iletiyorum.





Soylu: Sayın Cumhurbaşkanım burası sizin kararlılığınızın, iradenizin eseridir. Sizin talimatınızla bu stat bu hale geldi.

Türkiye'nin en teknolojik stadı olan Akyazı'daki Şenol Güneş Stadı'nın açılışında konuşan ve Trabzonlu olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a stadın temelinden açılışına kadar gösterdiği yakın alâkadan ötürü teşekkürlerini iletti. Açılış töreni öncesinde konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, "Eğer Cumhurbaşkanımız olmasaydı böyle bir stat olmazdı" diye konuştu.

ARTIK İŞ HEMŞERİLERİMDE

Albayrak, konuşmasında ayrıca şunları söyledi: "Bu stat, Trabzon için değil, Türkiye için de çok önemli stat. Bu stadın temellerinin atıldığı günden bu yana ne kadar büyük mücadele verildiğinin şahidi olarak Sayın Cumhurbaşkanımız'a bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Bundan sonra siz değerli hemşerilerime de bu stadı doldurarak tarihi başarılar kazanmak kalıyor."

SİZE ŞÜKRAN DUYUYORUZ


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben yaptığı konuşmada "Kararlılığınız, dik duruşunuz, bu toprakların kendi karar verme yeteneğini ortaya koyduğunuz irade ve geleceğe olan inancınız, özgürlüğünüz, hürriyetiniz ve bağımsızlığınız... Sadece bize öğretmiyorsunuz, bizden sonraki nesile de öğretiyorsunuz. Bir şey söylüyorsunuz yıllardan beri; Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Size minettarız, size şükran duyuyoruz. Burası sizin kararlılığınızın, sizin iradenizin eseridir. Size çok teşekkür ediyoruz. Sizin talimatınızla bu stadı bu hale getiren herkese de teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap