SON DAKİKA



Haber > Spor > Olcay Saral: Ayağa kalkacağız

Olcay Saral: Ayağa kalkacağız

24 Eylül 2018 Pazartesi - 11:03




Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral Karadeniz'e çarpıcı açıklamalarda bulundu





LİGDE kötü bir sezon geçiren ve 4 haftada sadece 1 puan alan Ofspor’da keyifler iyice kaçtı. Son olarak Çatalcaspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-1 yenik ayrılan Bordo-Mavililerde Başkan Olcay Saral, Karadeniz’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Saral, “Özellikle son 3 sezondur hiçbir eksik yapmadığımız ve kadromuzda tuttuğumuz oyuncu kadrosunun ilk kez peşinatları veremediğimiz dönemde gösterdiği karakterin, sahaya yansımasıdır bugünkü puan tablosu” dedi.

TEK TEK NOT EDİYORUZ

BAŞKAN Olcay Saral, “Ofspor kendi yarattığı kaynaklarla yaşamaya ve yarışmaya çalışan bir kulüp. Çaykur’un sponsorluğu çekmesi ve avans aldığımız bankaların kapıları yüzümüze kapaması bu sorunları doğurdu. Zamanla her şey düzelecek ve biz bu dönem yaşananları unutmayacağız. Bu arada içinde bulunduğumuz durumu merak edip sıkıntıları sormayan, çözümü için el vermeyen ve çeşitli destek kampanyalarımıza katılmayanları da not ediyoruz” diye ifadeleri kullandı.

Bu süreci en az kayıpla atlatacağız

HER anlamda çok sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini ancak bu sıkıntılı süreci en az kayıpla atlatacaklarına inandıklarını dile getiren Başkan Saral, sözlerini şöyle tamamladı: “Çıkıp Ofspor’u kapatıyorum desem, para isterim diye ‘kapatamazsın’ demeye çekinen insanlar var. Of Stadı’nda antrenman imkanımız elimizden alındı. Şu an altyapı takımlarıyla birlikte 300 kişi her gün Sürmene ve Bölümlü’ye gidip sentetik sahalarda çalışıyoruz. Tüm bu zorluklara rağmen inşallah ayağa kalkacağız.”


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap