SON DAKİKA



Haber > Spor > Olcay Şahan: ''Yusuf Yazıcı'nın daha büyük takıma gitmesini bekliyordum''

Olcay Şahan: ''Yusuf Yazıcı'nın daha büyük takıma gitmesini bekliyordum''

12 Ocak 2020 Pazar - 14:33




Trabzonspor'un eski futbolcusu Olcay Şahan açıklamalarda bulundu





Trabzonspor'un eski futbolcusu olan ve futbol yaşamını Denizlispor'da sürdüren Olcay Şahan genç futbolcularla ve Avrupa'da oynayan Türk futbolcularla ilgili yorumlarda bulundu.

Olcay Şahan Trabzonspor'daki gençlerle ve Yusuf Yazıcı ile ilgili de konuşurken şu ifadeleri konuştu;

"Türk oyuncuların Avrupa'da oynaması tabii ki gurur verici. Ben Almanya'da doğdum ve büyüdüm, Türkiye'ye geldiğim dönemde Avrupa'da çok futbolcumuz yoktu ama şimdi bakarsak inanılmaz sayıda futbolcumuz var. Sadece buradan gidenler değil orada büyüyenleri de dile getirebiliriz, Kaan var, Kenan var, Ahmed Kutucu var, çok oyuncumuz var Avrupa'da oynayan. Bunun gelecek yıllarda daha da fazla olacağına inanıyorum, görüntü o yolda gidiyor. Gerçekten ülke olarak futbola sevdalıyız, çok seviyoruz, o yüzden de yetenek Türkiye'de çok bulunuyor. Bundan dolayı daha da çok olacağına inanıyorum, Trabzon'daki gençlere bakarsak onların yolu nereye gider onu ben söyleyemem, bilemem çünkü sonuçta onların performansı da önemli, o anki duruma da bakmak lazım. Mesela ben Yusuf'un daha büyük bir camiaya gidebileceğini düşünüyordum ama maddi olarak teklifi yapan Fransa'nın Lille köklü takımı oldu ve orayı tercih etti. Onun açısından da iyi olduğunu düşünüyorum çünkü orada kendini geliştirip bir kademe daha atlaması lazım. Diğer genç oyuncular için de aynı düşüncedeyim. Sonuçta futbolcunun Türkiye'de oynayıp da Avrupa'da direkt büyük bir camiaya değil önce kendini geliştirebileceği bir camiaya gitmesi lazım. Hepsi doğru yolda, zaten artık futbolda herkes çok iyi yönlendirilebiliyor. O yüzden onların da doğru tercihleri yapacaklarından eminim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap