SON DAKİKA



Haber > Spor > Olcay Şahan: ''Trabzonspor'un yeri bende farklı''

Olcay Şahan: ''Trabzonspor'un yeri bende farklı''

21 Aralık 2019 Cumartesi - 10:59




Olcay Şahan'dan Trabzonspor sözleri...





Sezon başında Trabzonspor'un yollarını ayırdığı ve sonrasında Denizlispor'a transfer olan Olcay Şahan samimi açıklamalarda bulundu. Denizlispor'un Bordo mavililer'i 2-1 yendiği karşılaşmada da forma giyen Olcay Trabzonspor'un kendisi için farklı bir yeri olduğunu dile getirdi.

Olcay Şahan şöyle konuştu;

Trabzonspor'un yeri bende tabi farklı. Orada çok güzel arkadaşlar edindim. Spor dışında arkadaşlarım oldu. Halen görüştüğüm insanlar var. Trabzon'da taraftarlar beni seviyor. Beni alkışladılar. Biz Denizlispor'da oynuyoruz. Galip gelmek istiyorduk. Kazandık. Tabi ki duygusal bir maçtı. Ama profesyonel futbolcuyuz.

"Kupada hedefimiz finale kadar gitmek"

Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile eşleştik. Büyük bir maç ve güzel eşleşme olacak. Sahada eski Trabzonsporlu futbolcu çok olacak. Bu düzeydeki futbolda eski Trabzonsporlu futbolcuların olması avantaj olmaz. Kupada da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Kupada hedefimiz finale kadar gitmek.


Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap