SON DAKİKA



Haber > Spor > "Olcan Adın formayı değil parayı seçti"

"Olcan Adın formayı değil parayı seçti"

04 Eylül 2016 Pazar - 15:51




Olcan Adın, Kayserispor'dan gelen teklifi geri çevirdi. Kayserispor'da forma giyme şansı olan Olcan yüklü maaş aldığı Galatasaray'da kaldı.





Bu sezon Riekerink'in kadroda düşünmediği Olcan Adın için Kayserispor’un hocası Hakan Kutlu devreye girdi. Kayserispor'a transfer olan Umut Bulut’la birlikte Olcan Adın’ı da istediklerini söyleyen Hakan Kutlu ancak tecrübeli oyuncunun teklife sıcak bakmadığını açıkladı.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Galatasaray'da yine Riekerink tarafından istenilmeyen adamlardan biri olan Umut Bulut ile anlaştıktan sonra Olcan’la görüştüğünü açıklayan Kutlu, “Umut da ‘Olcan faydalı olur’ dedi. Olcan’ı aradım, Kayseri’de görmek istediğimi söyledim. Ama gelme niyeti yoktu ve sonuç olarak olmadı” dedi.

Trabzonspor'da yaşadığı başarılı sezonların ardından Galatasaray'a transfer olan ancak başarılı bir istikrar yakalayamayan Olcan Adın'ın sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi feshedilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap