SON DAKİKA



Haber > Spor > Okay’ın peşine düştüler!

Okay’ın peşine düştüler!

11 Nisan 2017 Salı - 10:06




Sevilla’nın ardından Alman devleri Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen de yetenekli futbolcuyu takibe aldı.





KAPIYI ÇALACAKLAR

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Okay Yokuşlu gündemden inmiyor. Bordo-Mavili yönetimin 2020 yılına kadar sözleşmesini uzattığı yetenekli futbolcu Avrupa devlerini peşine taktı. Beşiktaş maçında müthiş bir gole imza atan ve oynadığı futbolla taraftarları mest eden Okay’ı kadrolarına dahil etmek için Avrupa takımları sıraya girdi. Daha önce İspanyol ekip Sevilla’nın yakın takibe aldığı Okay Yokuşlu şimdi de Alman devlerinin gündeminde yer aldı. Yetenekli futbolcu ile Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen’in de ilgilenmeye başladığı belirtildi.

ROMA’DAN DÖNDÜ!

Her iki kulübün uzun süredir Okay’ı yakından takip ettikleri, bu transfer için sezon sonunda Trabzonspor’un kapısını çalacakları öğrenildi. Bu arada Okay Yokuşlu’nun 19 yaşında Roma'nın kapısından döndüğü bildirildi. Rusya'da yapılan Avrupa U-19 Şampiyonası elit tur maçlarında Roma’nın efsane oyuncularından Bruno Conti, 24 Mayıs 2013'te oynanan milli maçta; Salih Uçan ve Hakan Çalhanoğlu ile birlikte Okay Yokuşlu'yu da beğenmişti. Roma o dönemde Feyyaz Uçar ve Emre Aşık'ın verdiği raporlar yüzünden Okay'ı değil Salih Uçan'ı kiralamayı tercih etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap