SON DAKİKA



Haber > Spor > Okan Buruk söylemişti, doğru çıktı! İşte Icardi'nin Galatasaray için teptiği servet

Okan Buruk söylemişti, doğru çıktı! İşte Icardi'nin Galatasaray için teptiği servet

10 Temmuz 2023 Pazartesi - 13:20




Galatasaray ile Mauro Icardi'nin yolları bir kez daha kesişiyor. Beklenenden daha kısa süren görüşmelerde sona gelindi ve artık açıklama bekleniyor.





Galatasaray, Mauro Icardi transferinde mutlu sona ulaştı. PSG ile zaten anlaşmış olan sarı kırmızılılar, Icardi cephesinin son kararını bekliyordu.
Arjantinli yıldız ve ailesi, İstanbul'a yerleşmeye "tamam" dedi.


 

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Galatasaray, Icardi'ye bonuslarla beraber 10 milyon euro maaş ödeyecek. 2 ay önce 7.5 milyon euro ile başlayan maaş pazarlığı, başarı bonuslarıyla beraber 10 milyon euro'ya çıktı.





 

3+1 yıllık anlaşmanın tamamında Galatasaray'da kalırsa ve tüm bonusları alırsa, Icardi yaklaşık 40 milyon euro'luk bir gelir elde etmiş olacak.


 

Arjantinli yıldız Suudi Arabistan'dan ise 4 yılda net 100 milyon euro kazanacağı teklifi geri çevirdi. Icardi, yıllık 25 milyon euro'ya "hayır" cevabını vererek Galatasaray'ı seçti.



 

Mauro Icardi, Arabistan opsiyonuna cazip rakama rağmen hiç sıcak bakmadı. Hep Galatasaray ile iyi şartlarda anlaşma zemini aradı. O şartlar ise artık oluştu.

Okan Buruk ise Icardi için aylar önce, "Parayı düşünerek tercih yapacak biri olduğunu sanmıyorum, öyle biri değil" demişti ve haklı çıktı.





 

Galatasaray, PSG'ye de 10 milyon euro bonservis ödeyecek. Suudilerin PSG'ye teklifi ise 25 milyon euro idi.
Wanda Nara ile tatilde olan Icardi'nin tatil sonrası kampa katılması bekleniyor.


 

Öte yandan Galatasaray, Icardi sonrası Leandro Paredes için de geri sayımda. Erden Timur, Paredes için açıklama yaparak, "Diğer teklifleri de değerlendiriyor. Kararını bekliyoruz" dedi.



 

Galatasaray, anlaşma sağlanması halinde PSG'ye Paredes için 6.5 milyon euro bonservis, oyuncuya ise net 2 milyon 750 bin euro maaş ödeyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap