SON DAKİKA



Haber > Spor > Oh be kazanmak varmış!

Oh be kazanmak varmış!

01 Mart 2015 Pazar - 10:30








Çaykur Rizespor 280 gündür kazanamadığı kendi sahasında öyle bir maça çıktı ki belki de kazanamazsa ligde kalma umutlarını dün itibariyle yitirmiş olacaktı.

Maç öncesinde kadroya baktığımızda Kwueke’nin sakatlanması hesapları biraz bozdu. Eskişehir’in ise kurduğu kadroda tamamen bir puana geldiği belliydi.

Maçtan önce sorsanız ‘belki de en zor maç gibi gözüken bu maç bu kadar kolay biter miydi’ diye kesinlikle cevabı hayır oldu. Yeşil-Mavili ekipte bazı futbolcuların gerçek performanslarının biraz üzerine çıkması bu sonucu da getirmiş oldu. İlk golde Deniz Kadah tek başına yarattığı pozisyonla golü buldu.

İkinci gol de Eren’in becerisiyle geldi. Ve ardından kırmızı kart maçı bence bitirmiş oldu. Rizespor belki bu haftaya kadar sonuçlara çok ulaşamasa da oyun olarak üzerine koymaya devam ediyor. Özellikle pas yüzdesini arttıran Rizespor bunun da verimini almaya başladı.

Takıma baktığımızda sac ayakları gibi gözüken defansta Viera, ortada Sylvestre ve Kıvanç, önde Obraniak biraz kıpırdayıp oynayınca, son vuruşlara da beceri gelince zaten sonuç kaçınılmaz oluyor. Ama iş bu maçla bitmiyor tabiî ki...


Rizespor’un önünde Fenerbahçe maçına kadar önemli karşılaşmalar var. Kendi rakipleriyle oynayacak. İşte bu maçta da sadece takım değil. Taraftarın da artık bu işin içine girmesi gerekiyor. Yoksa eyvah para etmez.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap