SON DAKİKA



Haber > Spor > Oğuzhan Özyakup Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyor

Oğuzhan Özyakup Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyor

21 Nisan 2020 Salı - 13:36




Feyenoord'ta kiralık olarak forma giyen Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup, Hollanda basınına konuştu. Hollanda'da ailesiyle beraber mutlu olduğunu söyleyen Oğuızhan, Türkiye'ye dönme gibi bir düşüncesi olmadığını belirtti.





Beşiktaş'taki kredisi dolan ve devre arasında Feyenoord'a kiralanan Oğuzhan Özyakup, Hollanda'da sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek. Sezon sonu yeniden Beşiktaş'a dönmek zorunda olan Oğuzhan, Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.

Şu an için Türkiye'ye dönmek istemediğini söyleyen Oğuzhan, Hollanda'da ailesiyle beraber mutlu olduğunu belirtti. Feyenoord'a kiralık giderken "Huzurlu ve mutlu olduğum yere, ailemin yanına gidiyorum" diyen Oğuzhan, aradığı mutluluğu bulmuş gibi görünüyor.

Oğuzhan, Feyenoord forması giydiği ilk maçta gol atmıştı. Daha sonra sakatlanan ve maçların bir kısmını kaçıran milli oyuncu, corona virüs nedeniyle ara verilen Hollanda Ligi'nde şimdiye dek 4 maça çıktı.

Beşiktaş, sezon sonu geri dönecek olan Oğuzhan'ı satabilirse satmayı, olmazsa takasta kullanmayı düşünüyor.

Hem Beşiktaş hem de Oğuzhan birbirlerine kapıyı kapatmış gibi görünüyor.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap