SON DAKİKA



Haber > Spor > Oğuzhan Özyakup dönüyor! Yeni durağı neresi olacak?

Oğuzhan Özyakup dönüyor! Yeni durağı neresi olacak?

21 Ağustos 2022 Pazar - 17:23




Beşiktaş'ta 10 yıl forma giydikten sonra geçtiğimiz haziran ayında sözleşmesi biten ve takımdan ayrılan Oğuzhan Özyakup hala bir takımla anlaşmadı. Serbest statüde olan Oğuzhan'ın Hollanda'ya döneceği öğrenildi.





Oğuzhan Özyakup'un yeni durağı çok geçmeden belli olacak. Avrupa'daki transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala Oğuzhan Özyakup hala boşta. Süper Lig'deki bazı Anadolu ekiplerinden teklif alan ancak burada kalmak istemeyen Oğuzhan, Hollanda'ya dönecek.

Eredivise'nin orta sıra takımlarından birine imza atması beklenen Oğuzhan, son olarak Beşiktaş'tan Feyenoord'a kiralık olarak gitmiş ve "Burada ailemle bir terapi süreci geçirdim, Hollanda'da olmak iyi geldi" demişti.

Bu nedenle oyuncunun tercihinin yeniden Hollanda olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Oğuzhan'ın eski takım arkadaşı ve yakın dostu Olcay Şahan da tecrübeli ismin Türkiye'de oynamak istemediğini açıklamıştı. Olcay, "Beşiktaş'ta 10 yıl kaldı ve bazı bağlar kurdu. Başka takımda oynaması kolay değil. Anladığım kadarıyla Türkiye'de kalmayı düşünmüyor" diyerek konuya açıklık getirmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap