SON DAKİKA



Haber > Spor > Oğuzhan değere bindi

Oğuzhan değere bindi

13 Kasım 2015 Cuma - 15:05




Şenol Güneş’in gelişiyle yıldızı parlayan Siyah-Beyazlı oyuncu, değerini 25 kat artırarak 12 milyon 500 bin Euro’ya çıkardı.





Değerine değer kattı... Beşiktaş’ın İngiliz devi Arsenal'den 500 bin Euro karşılığında transfer ettiği Oğuzhan Özyakup değerini 25’e katladı. Siyah-Beyazlılar sezon başında Demba Ba ve Atınç’ın satışından önemli bir gelir elde ederken gözler Şenol Güneş'in gelmesiyle kabuğunu kıran ve dikkatleri üzerine çeken Oğuzhan’a çevrildi.  

Kartal, Arsenal'de fazla şans bulamayan ancak futbol zekası ve yetenekleri tartışılmayan Oğuzhan'ı kendisine senelik 400 bin Euro, bonservisine ise 500 bin Euro vererek renklerine bağladı. İtalyan ekibi Inter’in teknik direktörlüğünü yapan ve Türkiye'de çalıştığı için yetenekli oyuncuları mercek altına alan Roberto Mancini, Oğuzhan’ı transfer listesine aldı. Beşiktaş ise oyuncunun bonservis bedelini 12 milyon 500 bin Euro olarak belirledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap