SON DAKİKA



Haber > Spor > Ofspor'a yakışan budur

Ofspor'a yakışan budur

25 Ekim 2018 Perşembe - 11:43




Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, üst sıralarda yer almak istediklerini söyledi ve ekledi:





“Son haftalarda iyi sonuçlar almaya başladık. Şimdi seri galibiyetle üst sıralarda olmak istiyoruz. Çünkü Ofspor’un beklentisi, arzusu, yakışanı o doğrultuda...”

5 HAFTADA 9 PUAN ALDIK SEZONA

kötü bir giriş yapmasına rağmen son haftalarda iyi sonuçlar alan Ofspor, hedef büyüttü. 5 haftadır mağlup olmadıklarını ve bu süreçte 9 puan toplayarak 9. sıraya kadar yükseldiklerini söyleyen kulüp başkanı Olcay Saral, “Sezona iyi başlayamadık ancak sonradan toparlandık. Sonuçlar istediğimiz gibi gitmeye başlayınca da takım yukarılara doğru tırmanmaya başladı. Bizim ligde küme düşme gibi bir endişemiz olmadı ama üst sıralardan kopmak gibi bir endişemiz oldu. Şimdi seri galibiyetle üst sıralarda olmak istiyoruz. Çünkü Ofspor’un beklentisi, arzusu, yakışanı o doğrultuda” dedi.

TÜM MAÇLARA YAYMALIYIZ

VAN BB deplasmanıyla ilgili de konuşan başkan Saral, “Zor bir deplasmandı. İyi bir taraftar desteğini arkasına alarak sahaya çıkan bir ekiple karşılaştık. Her iki takımın önemli 2-3 pozisyonları oldu. İyi savunma yaptık. Rakibin 10 kişi kaldığı kısa zamanda öne geçebilirdik. Yine de böylesine zorlu bir deplasmandan puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Sonuç olarak baktığımız zaman Ofspor’un şampiyonluk mücadelesi veren lider Düzce’den, Ordu’dan, Van’dan da puan aldığını görüyoruz. Demek ki güçlü ekiplere karşı daha iyi motive oluyoruz. Bunu tüm maçlara yaymak istiyoruz” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap