SON DAKİKA



Haber > Spor > Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; ''Asıl başarı altyapıya verilen değerdir''

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; ''Asıl başarı altyapıya verilen değerdir''

05 Haziran 2020 Cuma - 10:56




Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ofspor ile ilgili birçok konuyu Karadeniz'de masaya yatırdı





// Karadeniz Özel // İsmail DÜZGÜN // Of Belediye Başkanı S. Salih Sarıalioğlu ile Ofspor’u konuştuk. Gelecek ay yapılacak olan kongre başta olmak üzere, hem bu sezonu hem de gelecekle ilgili çok önemli mesajlar verdi

Yapımı bitmek üzere olan yeni stadın çalışmalarını da anlatan Belediye Başkanı Sarıalioğlu, ayrıca altyapıya verilen önemden bahsetti, bu konuda Trabzonspor’u örnek gösterdi

HEPSİNE EŞİT MESAFEDEYİZ

TRABZON’UN en şirin ilçelerinden biri olan Of’un Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, TFF 3. Lig 2. Grup’ta yer alan Ofspor ile ilgili Karadeniz’e önemli açıklamalarda bulundu. Muhabirimiz İsmail Düzgün’e konuşan Sarıalioğlu, bir çok konu hakkında çok özel mesajlar verdi. İlk olarak 3-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan kongre ile ilgili düşüncelerini paylaşan Belediye Başkanı Sarıalioğlu, “Başkanlık için ismi geçenlerin (Gökhan Küçükakyüz, Vahap Öztel, Hamit Seyhan) hepsi bizim kardeşimiz. Biz hepsine eşit mesafedeyiz. Hangisi olursa olsun yanında olur, onu destekleriz” dedi.

OLCAY BAŞKAN DEVAM ETMELİ

MEVCUT Başkan Olcay Saral’ın aday olmayacağını hatırlatmamız üzerine ise Sarıalioğlu şu ifadeleri kullandı: “Ofspor sahipsiz kalmaz. Ofspor’un yerel de de genelde de çok güçlü dinamikleri var. Olcay bey güzel işlere imza attı. Yanılmıyorsam Olcay kardeşimiz, 8 yıldır başkan ve bu işi başarıyla götürdü. Bir kulüpte 8 yıl başkanlık yapmak kolay bir iş değil. İnşallah daha güçlü bir yönetimle devam eder. Ben devam etmesini isterim. Ama olmazsa dediğim gibi ismi geçen arkadaşlar da değerli, pırlanta gibi insanlar, onlar da başkan olabilirler. Bizim için fark etmez. Dediğim gibi biz hepsinin yanında oluruz.”

OFSPOR, OF'UN EN DEĞERLİ MARKASIDIR!

Futbolun içinden geliyorum. Ofspor bizim en değerli markamızdır, sahipsiz kalmaz. Gönlümüz buradaki bütün dinamiklerin el ele vererek iyi bir yönetimin oluşturmasından yana.”

UZUN yıllar Ofspor’da futbol oynayan, yöneticilik yapan Sarıalioğlu, futbolun içinden geldiğini vurguladı. Sarıalioğlu, “Sonuçta Ofspor hepimizin. Şahsen ben Ofspor’un altyapısında, genç takımında top oynamış, tesislerin yapılmasında, daha sonra amatörden profesyonele çıkışında 10 yıl gibi bir dönemde yöneticilik yapmış birisiyim. Futbolun içinden geliyorum. Ofspor bizim en değerli markamızdır, sahipsiz kalmaz. Gönlümüz buradaki bütün dinamiklerin el ele vererek iyi bir yönetimin oluşturmasından yana. Dün olduğu gibi bugün de her daim yanlarında oluruz” diye konuştu.



EN BÜYÜK ÖRNEĞİ TRABZONSPOR BİZE GÖSTERDİ

“Zaten bize en güzel örneği Trabzonspor veriyor. Trabzonspor’un altyapıya verdiği önem, buradan yetişen futbolcuların geldiği yerler belli. Demek ki aklın yolu birdir”

ALTYAPIYA yatırımın ‘başarı’ olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Sarıalioğlu, bu konuyla ilgili ise şu açıklamaları yaptı: “Ligde play-off’u kovalayan bir Ofspor var. Ancak biz asıl başarıyı altyapı olarak görüyoruz. Yönetimde yer aldığımız zamanda da şimdi de biz hep bunu hedefledik ve destekledik. Zaten bize en güzel örneği Trabzonspor veriyor. Trabzonspor’un altyapıya verdiği önem, buradan yetişen futbolcuların geldiği yerler belli. Demek ki aklın yolu birdir; Altyapıya önem vermek.”

“TAKIMIMIZ ligde iniş çıkışlı sonuçlar alabilir. Sonuçta top yuvarlak. Ligdeki bu görüntü gayet normal. Dediğim gibi ben başarıyı altyapıda gördüğümü ifade etmek istiyorum. Başarı altyapıyla sağlanıyor. Futbol üç sonuçlu bir oyun her sonuç var ama ben başarıyı sonuca endeksli görmüyorum. Ben başarıyı altyapısını tamamlamış kulüpte görüyorum. Ofspor hem kendine hem Trabzon, hem de ülke futboluna uzun yıllar hizmet edecek bir potansiyele sahip. Ben özellikle buna değinmek istedim.”

YENİ OFSPOR STADI 18 TEMMUZ'A YETİŞECEK Mİ?

“Bir takım eksiklerin ihalesi yapıldı, çalışmalar sürüyor. 18 Temmuz’da ligler başlarsa o tarihe kadar stadın eksikleri tamamlanır ve statta maçlar oynanacak hale gelir.”

3 YIL önce temeli atılan Ofspor Stadı’nın yapımı neredeyse tamamlandı. Bu konuyla ilgili Sarıalioğlu, “Eksikler ihale edildi, 1 aya kalmaz tamamlanır. 18 Temmuz’da ligler başlarsa o tarihe kadar stadın eksikleri tamamlanır ve statta maçlar oynanacak hale gelir. Şu anda eksiklerin tamamlanması için hummalı bir çalışma var. Kale arkalarının yükseltilmesi, soyunma odalarının eksiği ve giriş kapılarının ihalesi yapıldı, çalışmalar devam ediyor. Biz de Belediye olarak çevre düzenlemelerini yapıyoruz. Büyük kısmını bitirdik, kalan kısmının da ne fazla 15-20 gün içerisinde bitirmeyi planlıyoruz” dedi.



AMATÖRLER İÇİN İKİ NİZAMİ SAHA DAHA YAPILACAK

“Yapımı bitmek üzere olan spor kompleksinin hemen yanında hem antrenman hem de amatör maçların oynanabileceği iki nizami sahanın olacağı sosyal tesis yapılacak”

BELEDİYE olarak spora değer verdiklerini ve bir çok branşta faaliyet gösterdiklerini hatırlatan Salim Sarıalioğlu, “Biz belediye olarak bütün çalışmalarımızı spor branşlarına yönlendirdik. Sadece futbol değil, atletizmden yüzmesine, güreşinden tekvandosuna kadar. Zaten belediyemiz bünyesinde 5 branşta takımımız var. Tesislerimiz var. Belediyespor ama aynı zamanda Ofspor demek, birbirinden ayrı düşünmüyoruz. Ofsporun da altyapısını güçlendirmesi adına bir çok tesise imza attık” dedi.

SARIALİOĞLU, “Şu an bilindiği üzere spor kompleksinin birinci etabı bitirilmek üzere, hemen onun yanında hem antrenman hem de amatör maçların oynanabileceği iki nizami sahanın olacağı sosyal tesis yapılacak. Of’ta yüzme havuzundan tutun da basketine, voleyboluna, atletizmime, güreşine kadar bütün branşların yapılacağı tesisler hizmete geçti kalan kısım da bu yılın sonu itibariyle hizmete girecek. Dolayısıyla Ofspor da kendisine yetecek tesislere kavuşmuş olacak” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap