SON DAKİKA



Haber > Spor > O yıldızları neden kadroya almadı?

O yıldızları neden kadroya almadı?

27 Ağustos 2016 Cumartesi - 17:52




Rusya ve Hırvatistan ile oynanacak olan milli maçlar öncesi Fatih Terim'in kadro seçimi çok ses getirdi. İşte Terim'in Arda, Selçuk ve Burak gibi yıld





Fatih Terim Euro 2016 sonrası neşteri vurdu ve yıldız oyuncuları kadrya almadı. Terim, Ay Yıldızlı ekipte sorun yaşayıp takım bütünlüğünü bozduğuna inandığı Arda, Burak, Selçuk ve Gökhan Gönül'ü 2018 Dünya Kupası Grup eleme maçlarında kadroya almayacağının sinyallerini vermişti. Bu yıldızlarının alınmamasının altında yatan neden ise takımdaşlık olgusunun bozulmaması vardı. Terim, 2018 Dünya Kupası’nda mücadele edecek kadroyu kurarken gençleştirme operasyonuna da gitti. Kadrodaki en tecrübeli isimler ise 29 yaşındaki Volkan Şen ve Olcay Şahan oldu. Terim’in yaşı nedeniyle Galatasaray’da banko oynayan Hakan Balta’yı da bu yüzden milli takım kadrosuna almadığı öğrenildi.

KADROYA NEDEN ALINMADILAR?

Arda Turan: EURO 2016’da, Fatih Terim ile yaşadığı prim krizi nedeniyle kadroya alınmadı.

Burak Yılmaz: EURO 2016’da Terim ile arasında soğuk rüzgarların estiği isimler arasında idi.

Selçuk İnan: Terim’in hem Fransa’da performansından memnun olmadığı hem de kendisine karşı cephe alan grupta olduğuna inandığı futbolcular arasında.

Gökhan-Caner: İki futbolcuda performansı ve hazırlık kampını yeterince başarılı geçirmediğine inanılarak kadroya alınmadı.


Hakan Balta: 2018 Dünya Kupası’nın kadrosuna kuran Fatih Terim, 33 yaşında olan futbolcuyu bu yüzden kadroya almadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap