SON DAKİKA



Haber > Spor > O kupayı kazanacağız!

O kupayı kazanacağız!

29 Aralık 2017 Cuma - 23:41




Pazarspor Kaptanı Turgay An, “Mayıs ayında o kupayı taraftarımızla birlikte kaldıracağız” dedi.





Pazarspor Kaptanı Turgay An ilk yarıyı değerlendirdi. An, sezona iyi b.ir başlangıçç yaptıklarını belirterek, “Sezona başlarken hedefimiz üst sıralarda kendimize yer edinmekti. Bu hedefimiz daha da üstüne koyarak ilk yarıyı lider olarak bitirdik. Çok mutluyuz. Çok çalışmamızın karşılığını aldık’ dedi.

Grupta zorlu rakiplerin bulunduğunu belirten başarılı futbolcu, “Grubumuzun ne kadar zorlu bir grup olduğu ortada. Belki kimsede bizim bu noktada bitireceğimizi düşünmüyor. Ama biz takım olarak inanmıştık. İkinci yarıyı da lider olarak bitiririz buna da ben ve takım arkadaşlarım inanıyor” diye konuştu.

Artık tribünlerin dolması gerektiğine dikkat çeken Turgay, “Pazar halkı Pazarspor camiası bize güvensinler ve destek olsunlar. Biz o trübinleri dolu görünce daha iyi bir hevesle oynuyoruz. Bizi yanlız bırakmayacaklar hep birlikte Mayıs ayında o kupayı taraftarlarımız ile beraber kaldıracağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap